lördag 10 oktober 2009

NY sjö!

Idag skulle den nya sjön testas som är norrut, skulle bli härligt väder ute vilket innebar rätt kyligt dock men med overall så fryser man väldigt sällan!
Jag och Jimmy var framme vid sjön strax innan 8 och var spända på fisket men vi visste ju inte ett dyft om sjön eller åtminstone jag. Jimmy har pimplat där en gång och visste ett lite djupare parti som vi skulle utforska sen.
Vattnet hade hunnit bli riktigt kallt sen brodern var här(ca 2,5vecka sen) då den var nästan 12 grader idag var tempen endast 4 grader. Inte samma sjö men ändå *brrrrr*
Efter lite trolling på ca 4meters djup drog vi upp grejerna och åkte till det djupare partiet och mycket riktigt så var det som djupast 10meter där och det djupaste delen av sjön.
Bara och börja fiska.....tick tack tiden gick och inte ett liv trots stim och "bågar" på lodet.
Sa till Jimpan att fisket kommer att vara trögt till någon gång efter lunch då vattnet blir varmare och mycket riktigt så började sjön leva lite grann i alla fall.
Fick en snipa där vattnet har värmts från 4 - 4.1 grader. Ett par hugg till blev det under dagen, ingen gädda för Jimmy idag DOCK en abborre i ruskigt dålig skick men en fisk, räknas väl? ;)

Som sagt abborren var i ruskigt dåligt skick =))) Jimmy fick kämpa lite grann för att få upp denna gamla mjärde och borre från 10 meters djup :P


I morgon blir det nya tag i en annan sjö som brukar leverera fisk åtminstone MEN kommer madamen upp i morgon tro?!

Nu till Jimmy och se på när Danmark vinner över Sverige med 2-1(Jimmys tips)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar