fredag 1 maj 2009

Å och fiske idag

Var igår ute och kollade hur pass mycket det har öppnat vid en Å där jag hoppas att det stiger upp Id, fick höra att det stiger upp en hel del brax och abborre i den Ån men var sämre med Id.
Med tanke på att det stiger upp brax dit så tycker man att det borde följa med gädda också men tydligen så verkade det inte följa med nå större mängder eller större gädda som stannar just där.

Utloppet mot älven


Var och fiskade med Lovisa idag troligen en sista pimpel tur för denna säsong om det inte blir av i morgon med Sugge.
Vädret var på topp med 16 grader varmt men fisket sög. Jag kan inte förstå varför fisket är så otroligt dåligt nu med tanke på att vädret har varit bra i flera dar och det är ingen is på snön så det är bra jakt ljus i vattnet för fisken.
Aja, isen lär fara om ett par veckor max och det är inte en dag för sent, nu är man less på isen!
Vissa människor är inte rädda att köra igenom isen med skoter, nog för att det är 60cm minst med is ännu så är den skör(grynig).




Bilvägen i mitten av Älven är definitivt ett ställe att undvika köra skoter på men lix så kör dom på den.....den lilla ljusa fläcken som kanske håller på morgon men när solen gassat på i några timmar kanske blir det sista stället du kör över med skotern eller går för den delen.




Nu blir det middag och sen är det hockey senare mellan Finland och Slovakien!



Näkemiin!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar