lördag 23 maj 2009

Kvammarn är rehab för oro och stress

Åkte i torsdags kväll till Kvammarn med Lovisa och Sebbe för ett par dagars umgänge med moffa och mommo som Sebastian säger och givetvis fiske!
Från sommar väder i Kalix till Norsjö(Kvammarn) med HELA 8 grader*brrr* och väldigt mörka moln över oss. Grabben fyllde 2 år också, det firades! =)

Vi hade turen att slippa regn och molnen försvann så småningom vilket var ju trevligt för jag och Lovisa var så sugna på att fiska efter att grabben lagts för kvällen.
Åkte ut på ett par timmars fiske och Lovisa är i en bra period just nu, 8 kast 3 gäddor, inga större men ändå. Vissa andra för ju kasta hundra får att ett nafs.
Den kvällen fick jag inget....Bara och sova och vänta in nästa dag.
Andra dagen for vi ut när Sebbe skulle sova lunch och vi hann inte fiska allt för länge innan det började regna rätt ordentligt vilket höll sig heeeeela dagen lång *suck* bara vara inne och se på regnet och busa.
På eftermiddan avtog regnet dock och grillning skulle det vankas...Mumma och självklart fiske igen på kvällen.
Andra kvällen fick jag en liten gädda på trolling och tappade 2 på fluga....Dock små igen. Lovisa fick 2 gäddor och 2 mindre borrar.


Sebbe på sitt livs första båt tur med både skratt och lite skeptisk ibland men till slut så gillade han nog det för sen sa han "båt" ett antal gånger :)



Baksidan av stugan


Sebbe på vift


Denna bild har inget med fiske att göra men såg den i en kyrka i Skellefte och tyckte att den var rätt rolig men det beror väl på hur man tolkar den förstås...



Bye bye















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar